Представники лисичанських HUB взяли участь у тренінгу, що відбувся у Івано-Франківську

 З 16 по 18 червня 12 найактивніших представників BIBLIO HUB, GENERATION CENTR HUB та FREEDOM HUB, в рамках проєкту USAID Демократичне врядування у Східній Україні, взяли участь в навчальному тренінгу в Івано-Франківську, де познайомилися з представниками ГО «Молодіжна організація «СТАН» та її головою — Ярославом Мінкіним.

Під час навчання учасники удосконалили знання про соціальну згуртованість та соціальну інклюзію. Ознайомилися з методами залучення різних верств населення до процесів прийняття рішень, про партисипативний підхід та картування громади. Вчилися самостійно проводити заходи з картування громади та обговорювали міжрегіональне партнерство Лисичанськ — Івано-Франківськ в сфері культури, освіти та молодіжної участі.

Протягом триденного перебування працівники та волонтери хабів отримували нові знання, ділилися досвідом та власними здобутками. Навчання поєднувалося з ознайомчими екскурсіями по місту.

Слід зазначити, що СТАН\STAN art group — це неурядова організація, яка методами неформальної освіти підсилює низові ініціативи та активних громадян, спеціалізується на освіті з прав людини, культурного менеджменту, сталого розвитку ініціатив.

Відділ культури Лисичанської міської ВЦА