«Grand Fest Art»

У грудні відбулося підбиття підсумків Всеукраїнського дистанційного фестиваль-конкурсу образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва «Grand Fest Art» (м. Львів), в якому взяли участь учні та викладачі мистецьких шкіл міст Лисичанськ, Новодружеськ та Привілля.

Конкурс проводився у трьох номінаціях: образотворче мистецтво, декоративно-прикладне мистецтво та графічне мистецтво.

Метою конкурсу були – популяризація дитячої та юнацької творчості в Україні; розвиток та підвищення професійної майстерності учасників конкурсу; прагнення до досягнення високих результатів в діяльності, в тому числі викладацької; виявлення кращих і оригінальних особистостей.

 

За результатами конкурсу переможцями стали: учні Уляна Чабанова, Анастасія Стаднікова, Максим Стадніков, Евеліна Дубина, Олександр Гура, Поліна Іванчикова, Анісья Асєєва, Анастасія Буравльова, Катерина Коваленко, Ксенія Мініна, Аміна Плутенко, Софія Ковальова, Аліна Уставицька, Аліна Полежаєва, Юлія Сахарова, Юлія Краснощок, Анастасія Орлова, Аліна Мірошниченко, Еріка Бодрова, Артем Богатир, Орина Прокопенко, Марія Махова та викладачі Тетяна Кравцова, Юлія Індач, Людмила Чуйко.

Вітаємо та бажаємо нових творчих досягнень!

Відділ культури ВЦА м. Лисичанськ