Вітаємо переможців Міжнародного online-конкурсу «Симфонія кольорів - Самоцвіти»!

 На початку червня викладачі та учениця художнього відділу Лисичанської дитячої школи мистецтв №1 взяла участь у Дистанційному Міжнародному online-конкурсі образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва «Симфонія кольорів – Самоцвіти».

За результатами конкурсу Дипломами за зайняте І місце у номінації: «Образотворче мистецтво» (VI вікова категорія) нагороджені викладачі Євгенія Золенко, Анжеліка Горбачик, Ольга Агафонова та Дипломом за зайняте ІІ місце учениця Єлизавета Голтишова у номінації «Декоративно-прикладне мистецтво» (ІI вікова категорія).

Від організаторів фестивалю всі переможці конкурсу були нагороджені медалями, дипломами та блокнотами з емблемою фестивалю, а також викладачеві Євгенії Золенко було висловлено Подяку за активну участь у підготовці та проведенні Дистанційного Міжнародного конкурсу «Симфонія кольорів - Самоцвіти».

 

Частину Благодійних внесків за участь у фестивалі-конкурсі буде направлено до Обласного центру комплексної реабілітації для дітей та осіб з інвалідністю святого Пантелеймона, м. Стебник, Львівська обл.

Вітаємо з перемогою та бажаємо подальшого творчого натхнення!

Відділ культури Лисичанської міської ради