У Палаці культури ім. В.М. Сосюри відзначили 15-річчя зразкової студії східного танцю «Атлантіс»

7 грудня у Палаці культури ім. В.М. Сосюри відбулася танцювальна вистава «Бенефіс Атлантіса», присвячена 15-річчю створення зразкової студії східного танцю «Атлантіс» під керівництвом Ірини Гончарової.

Ірина Геннадіївна більше 16 років займається танцями та прикладає багато зусиль для популяризації східного танцю Вellydance, як невичерпного джерела краси, жіночності і творчої сили.

Зараз колектив вихованців зразкової студії східного танцю «Атлантіс» нараховує 73 учасника. Колектив постійно знаходиться у творчому пошуку, поповнюючи свій репертуарний багаж. Слід відзначити оригінальність та різноплановість композиційних постановок танців. Учасники зразкової студії демонструють свою сценічну та виконавчу майстерність, творчий підхід до справи, тонкий естетичний смак, вміння виразити дух танцю через пластику і музику.

Зразкова студія східного танцю «Атлантіс» має велику популярність і користується заслуженим авторитетом не тільки в нашому місті і області, а також в Україні та за її межами.

Під час заходу, колектив подарував глядачам неперевершене свято танцю. Яскраві, чарівні, артистичні дівчата створили чаруючу та екзотичну казку, яка занурила глядачів у світ захоплюючих морських пригод. Східний колорит, дивовижна музика і яскраві танці у поєднанні з чудовими декораціями та сценічними костюмами, подарували глядачам незабутні враження.

Відділ культури Лисичанської міської ради