ВІА "Другий фронт" відзначив свій 50-ти річний ювілей на сцені

16 листопада у ПК ім. В.М. Сосюри відбувся святковий концерт до 50-ти річчя вокально-інструментального ансамблю «Другий фронт» (керівник Олексій Куделя).

Зі сцени лунали всім відомі, улюблені пісні у виконанні ювілярів.

 

Привітати з ювілеєм ВІА «Другий фронт» з’їхалися всім відомі у Лисичанську рок-гурти: «REPLEY», «ОКСАМИТ» та гурт «ОТРАЖЕНИЕ». Кожен рок-гурт вразив глядачів своїм професіоналізмом, віртуозною грою на музичних інструментах та оригінальним вокалом. На святі панувала справжня рок-атмосфера. Глядачі отримали позитивний заряд енергії та масу вражень.

Нагадаємо, що починалося все з того, що декілька самодіяльних музикантів зустрілися на одному з ювілеїв та разом заграли улюблену пісню ювіляра. Потім домовилися зустрітися ще. У 70-х та на початку 80-х років ансамбль був дуже популярний і грав на вечорах відпочинку для молоді та давав концерти в ПК ім. В.М. Сосюри.

На початку 90-х років вокально-інструментальний ансамбль на деякий час припинив свою діяльність, але вже на початку 2000 р. музиканти знову збираються разом і починаються репетиції. Колектив, як і раніше, дивує своїми виступами мешканців міста, вражає авторськими піснями та високим рівнем виконавської майстерності.

Відділ культури Лисичанської міської ради