Театральна студія «Арлекін» отримала Дипломом 1 ступеня на Міжнародному благодійному фестивалі казок

З 30 травня по 4 червня зразкова дитяча театральна студія «Арлекін» (Лисичанський міський ПК, керівник Ірина Кабанова) взяла участь у V Міжнародному благодійному фестиваль казок «KAZ.KAR», який відбувся у місті Львів. До участі у Міжнародному фестивалі долучились творці казок з України, Польщі, Словаччини, Чехії, Білорусі, Угорщини, Нідерландів, Німеччини, Швейцарії та Ізраїлю.

До складу міжнародної кваліфікаційної комісії цього року увійшли 12 фахівців галузі образотворчого мистецтва, театрального мистецтва, танцювального мистецтва, літератури.

Запрошені народні артисти України Ада Роговцева і Григорій Шумейко; хореограф Олена Шоптенко; зірковий гість в номінації «літератори» — Олександр Дерманський; художники та ілюстратори Вікторія Ковальчук, Малгожата Коморовська, Давид Хіорріні, Кристоф Мархля.

Театральна студія «Арлекін» представила суддям і глядачам виставу-казку «Цар Плаксій і Лоскотун». Судді відзначили дуже гарний смак та режисерській підхід, задум до казки, гарне вимовляння учасників та акторську майстерність за що, нагородили лисичан Дипломом 1 ступеня.

Арлекінівців отримали пам’ятні подарунки та львівські солодощі. Подорож на фестиваль була неймовірною та цікавою.

Вітаємо наших переможців!

Відділ культури Лисичанської міської ради