"Open fest вихідного дня"

7 липня на території ВПУ № 94 відбувся святковий захід «Open fest вихідного дня». Це вже п’яте свято вихідного дня, організоване в рамках співпраці КЗ «Лисичанський міський Палац культури», ВПУ № 94, ВПУ № 92 м. Сєвєродонецька, та ДПТНЗ «Привільський професійний ліцей».

Захід відбувся за підтримки міжнародної організації з міграції, міжнародного фонду Terredeshommes, кондитерського цеху «Кураж» та міської організації Червоного хреста.

Ляльки-велетні запрошували на свято людей насолодитись чудовим концертом від учасників художньої самодіяльності Лисичанського міського ПК. Бажаючі мали змогу переглянути виставку майстрів декоративно-ужиткового мистецтва з м. Лисичанська, взяти участь у майстер-класах з манікюру, міхенді та креативних швидких зачісок, пострибати на батуті, відвідати шоу мильних бульбашок, ознайомитись з виставкою професій ВПУ № 94 та ДПТНЗ «Привільський професійний ліцей», а також почастуватись кашею та смаколиками.

Організатори «Open fest вихідного дня» презентували лаву «USB», завдяки якій тепер мешканці матимуть можливість вільно користуватися Інтернетом, спілкуватись з близькими та підзаряджати телефони.

Завдяки такому яскравому та багатогранному заходу як «Open fest вихідного дня», мешканці міста мали змогу активно відпочити разом зі своєю сім’єю, розважитися веселими іграми та святковим концертом.

Відділ культури Лисичанської міської ради