"100 років Червоному Хресту України"

20 квітня до 100-річчя утворення Товариства Червоного Хреста України на базі міського краєзнавчого музею відбулося відкриття виставки «100 років Червоному Хресту України».

У заході взяли участь голова Лисичанської міської організації Червоного Хреста Тетяна Бабіч, заступник голови Луганського обласного Товариства Червоного Хреста України Лідія Загрєбіна, командир загону швидкого реагування Луганської обласної організації Червоного Хреста України Петро Костиря, волонтери загону та учнівська молодь міста.

Петро Костиря та Лідія Загрєбіна розповіли присутнім про історію створення Червоного Хреста в Україні, його місію та призначення.

Впродовж заходу були продемонстровані відеоролики, які довели, що місія Червоного Хреста в Україні та в світі є неоціненною. Волонтери з’являються завжди в тому кінці земної кулі, де потрібна поміч людям.

Наприкінці заходу Петро Костиря провів екскурсію по виставці, на якій представлено близько 60 експонатів, в тому числі зразки одягу волонтерів Червоного Хреста, значки, листівки, газети, світлини та інше.

Відділ культури Лисичанської міської ради