«Open-fest вихідного дня»

Під такою назвою, 7 лютого, в приміщенні Вищого професійного училища (ВПУ) № 92 м. Сєверодонецька відбулося свято вихідного дня. Це вже третій подібний захід, організований в рамках співпраці Лисичанського міського Палацу культури і ВПУ № 94 м. Лисичанська разом з Міжнародною організацією з міграції (МОМ). Цього року Open-fest вийшов за межі міста Лисичанська, до свята приєдналися студенти ВПУ № 92.

Впродовж заходу учасники мали змогу взяти участь у розважально-ігровій програмі для дітей з аніматорами та у кулінарному майстер-класі, зробити селфі з ляльками велетнями, побачити презентацію професій ВПУ № 94 та переглянути виставку майстрів декоративно-ужиткового мистецтва м. Лисичанська.

Під гучні оплески всіх присутніх між Лисичанським міським Палацом культури, ВПУ № 94 і ВПУ № 92 був підписаний договір про співпрацю, за яким сторони зобов’язались проводити спільні заходи.

Як результат першого спільного заходу, на території ВПУ № 92 встановлено лаву примирення - символ любові, примирення і згоди, символ гостинності і поваги для гостей і жителів міста.

Захід відбувся за підтримки Міжнародної організації з міграції, Міжнародного фонду «Terre des hommes», кондитерського цеху «Кураж» та міської організації Червоного хреста України.

Відділ культури Лисичанської міської ради