Вітаємо учасників хореографічних колективів - переможців чемпіонату ENERGY DANCE - 2018

11 лютого у м. Сєвєродонецьк відбувся чемпіонат Луганської області з сучасної хореографії ENERGY DANCE — 2018.

Цього року у змаганнях взяли участь понад триста солістів та колективів. Наше місто гідно представили хореографічні колективи Привільської дитячої школи мистецтв «Зоряночка» під керівництвом Ганни Зилікової та «Родзинка» під керівництвом Вікторії Сподіної, а також хореографічний колектив «АРТ ДЕНС» під керівництвом Дар’ї Коваленко (міський ПК) та зразковий хореографічний колектив «Street Dance» під керівництвом Вікторії Магомаєвої (ПК «Діамант»).

Яскраві костюми, цікаві постановки, талановиті танцівники все це не залишило байдужим жодного глядача.

За підсумками чемпіонату учасники хореографічних колективів посіли наступні місця:

«Зоряночка» — одне І місце та одне ІІ місце;

«Родзинка» — одне І місце та два ІІ місця;

«Street dance» — десять І місць та одне ІІ місце;

«АРТ-ДЕНС» — чотири І місця, два ІІ місця та три ІІІ місця.

Також членами журі було високо оцінено сольні номери учасників хореографічного колективу «Street dance», які представили понад 50 композицій.

Усіх переможців нагороджено кубками, медалями, грамотами та сертифікатами на безкоштовну участь у всіх програмах міжнародного чемпіонату «EUROPEAN CUP — 2018».

Окрім того, за підсумками змагань Поліна Овсяннікова, учасниця зразкового хореографічного колективу «Street Dance», увійшла до збірної України із сучасної хореографії та буде представляти нашу країну на змаганнях у м. Варна Болгарія.

Зазначимо, що організаторами цих змагань виступили керівник зразкового хореографічного колективу «Street Dance» Вікторія Магомаєва, суддя Всеукраїнської унії культури та мистецтв за підтримки Всесвітньої Унії культури та мистецтв.