Halloween в Лисичанську

27 жовтня в Палаці культури ім. В.М. Сосюри відбулася тематична вечірка «Fantasiparty», присвячена Хелловіну.

Хелловін — це дивовижне містичне свято, як вважається, єдиний вечір у році, коли духи померлих можуть повернутися на землю. Воно набуло популярності в Україні нещодавно, але вже встигло стати одним з найулюбленіших серед дітей та молоді, під час якого, усі охочі мають можливість погратися в жахи та містику і дати волю своїй фантазії.

В цей вечір Палац культури перетворився в справжній замок потойбіччя. Готуючись до святкового балу, монстри вбиралися у свої найвигадливіші вбрання, а гості одягали витончені костюми і найгарніші маски в знак поваги до чудовиськ. Для тих, хто не встиг підготувати собі костюм, працював тематичний аквагрим.

Під час святкування господарка балу нечистої сили — Скелета, запросивши всіх на вечірку, розповіла історію цього містичного свята. Всі присутні не тільки насолоджувалися яскравою святковою дискотекою, а й брали участь в конкурсах від монстрів: Дракулаури, Клаудін Вульф, Дракули та промовляли заклинання від мисливиці за монстрами Ліліт Ван Хельсинг.

Для того, щоб надовго запам’ятати цю вечірку, всі бажаючі могли сфотографуватися біля тематичної фотозони та зробити селфі з страхітливим надгробком.

Моторошно, містично та водночас цікаво і весело розважалися всі, хто завітав на свято. Тому Хелловін таки вдався на славу!

Відділ культури Лисичанської міської ради