"Open fest вихідного дня"

15 жовтня в парку біля будівлі міського Палацу культури відбувся святковий захід «Open fest вихідного дня». Це вже друге свято вихідного дня, організоване у рамках співпраці міського Палацу культури та ВПУ № 94 за підтримки міжнародної організації по міграції (МОМ), міжнародного фонду Terre des homes та міжнародної благодійної організації HelpAge International.

Під час заходу кожен з бажаючих мав змогу ознайомитись з діяльністю міжнародних організацій, які плідно співпрацюють з фахівцями міського Палацу культури та переглянути презентації професій, яким навчають молодь у ВПУ № 94.

Впродовж свята дітлахи цікаво та жваво проводили свій час. Для них була організована розважально-ігрова програма за участю ляльок-велетнів «Казковий світ» та незабутнє шоу мильних бульбашок.

Крім того, присутні мали змогу переглянути виставку робіт майстрів декоративно-ужиткового мистецтва та виставку поробок, яку підготували студенти ВПУ № 94.

Протягом фесту для усіх присутніх лунали пісні від солістів міського Палацу культури Олексія Хопіна та Євгена Федорова.

Усіх бажаючих пригощали безкоштовною кашею та гарячим чаєм з солодощами.

Як результат другого спільного заходу на території парку встановлено лаву примирення — символ любові, розуміння і згоди, символ привітності і поваги для гостей і жителів мікрорайону.

Відділ культури Лисичанської міської ради