Лисичанські майстрині та учасники художньої самодіяльності міста привітали з Днем сім'ї мешканців міста Рубіжне

Традиційно, 16 вересня, у місті Рубіжне відсвяткували День сім’ї. Вже багато років на святі займає особливе місце виставка народної творчості, активними учасницями якої є лисичанські майстрині клубу «Райдуга талантів» (Лисичанська центральна бібліотека). Цього року до свята долучились майстрині народної творчості Олена Чекрига, Тетяна Титова, Надія Шконда, Тетяна Немченко, Марія Казьміна, Олена Ярошенко та інші.

Наші майстрині представили багато виробів різних видів рукоділля у різноманітній техніці виконання. Роботи у техніці фріволіте Олени Ярошенко, жіночі прикраси, декоровані дорогоцінним камінням Тетяни Кизим привернули увагу багатьох мешканців та гостей міста Рубіжне. Дитячі іграшки виготовлені Надією Шкондою та Тетяною Немченко, не залишили байдужими малюків та їх батьків.

Також, під час святкування відбувся обласний фестиваль національно-етнічних культур «Сузір’я злагоди», який проходить на Луганщині з метою збереження національно-культурної спадщини, звичаїв, мовних та побутових традицій етнічних груп населення Луганщини.

У фестивалі взяли участь 22 творчі колективи та виконавці із міст та районів Луганщини. Наше місто гідно представили солісти міського Палацу культури Інна Павлезова, Павло Доросинець та народний чоловічий вокальний ансамбль «Обрій», виступи яких не залишили байдужими глядачів.

Наприкінці святкового концерту учасників фестивалю було нагороджено дипломами за участь та солодкими подарунками.

Відділ культури Лисичанської міської ради