У Лисичанську відкрито виставку живопису "На хвилі"

14 вересня у міському краєзнавчому музеї відбулося відкриття виставки живопису художниць Моргуль Тетяни (м. Сєвєродонецьк) та Анжеліки Горбачик (м. Лисичанськ) «На хвилі».

Під час заходу присутні відвідувачі познайомилися з творчими роботами та біографією учасниць виставки. Огляд представлених творчих робіт дозволив всім присутнім насолодитися чудовими морськими пейзажами та поринути у безтурботність.

Тетяна Моргуль в Лисичанську свої роботи представляє вперше. На виставці вона презентувала 20 живописних картин, виконаних олією на полотні. Картини виконані на високому художньому рівні, наповнені глибоким філософським сенсом, вони примушують глядача замислитися над вічним, замилуватися красою морських краєвидів.

Анжеліка Горбачик з дитинства захоплювалася малюванням, після закінчення школи вступила до Луганського Державного художнього училища за спеціальністю художник-оформлювач. У 1988 році успішно закінчила навчання і приїхала в місто Лисичанськ працювати за розподілом в художній школі. На сьогоднішній день вона й досі займається викладацькою діяльністю та працює викладачем художнього відділення Лисичанської дитячої школи мистецтв № 1. Майже усе своє життя вона передає свій творчий досвід обдарованим учням, та це не заважає їй творити нові живописні шедеври.

Наприкінці офіційної частини заходу майстрині подякували організаторам виставки за надану можливість продемонструвати свою творчість відвідувачам музею.

Музичною окрасою заходу стали класичні музичні твори у виконанні викладачів Лисичанської дитячої музичної школи № 2 Сергєєвої Олени та Семидоцької Ольги, а також учениці Костюченко Поліни.

Відділ культури Лисичанської міської ради