У Лисичанську відбувся творчий вечір поетеси Алли Проневич

9 вересня, у міському ПК, відбувся творчий вечір талановитої поетеси, композитора, члена літературного об’єднання «Істок» Алли Проневич під назвою «Город мой Лисичанск, о тебе я пою».

Під час заходу присутні слухали твори різноманітної тематики: про любов до рідного краю, про материнство, про природу. Серед них такі вірші, як «Рідна земля», «Пора збирати каміння», «Все починається з любові», «Сповідь» та пісні «Білий вальс над Дінцем», «Купальська ніч» та інші.

На творчий вечір поетеси завітали учасники літературного об’єднання «Істок»: Михайло Лисицький, Валентина Коміна, Валентина Крівко, Валентина Голубицька, Ірина Маслак. Вони висловили Аллі Проневич слова подяки за поетичну красу її віршів і пісень, побажали творчої наснаги та натхнення, а також прочитали свої улюблені вірші.

Наприкінці заходу гості мали змогу ознайомитися з виставкою книжок Алли Проневич, на якій вона презентувала збірники своїх віршів: «Пока дышу — надеюсь!», «Горькие яблоки», «Мамина калина», «Внученька моя мала», «Українка я маленька».

Всі присутні отримали задоволення та позитивні емоції від чудового творчого вечора прекрасної поетеси.

Відділ культури Лисичанської міської ради