Катерина Волошина переможець І етапу конкурсу "Бібліотекар NEXT: нульовий відлік"

15 липня були підведені підсумки І етапу обласного конкурсу проектів на кращу бібліотечну молодіжну ініціативу: «Бібліотекар NEXT: нульовий відлік» оголошений Українською бібліотечною асоціацією. Метою даного конкурсу є сприяння позитивному іміджу бібліотеки та професії бібліотекар серед мешканців місцевих громад, підтримка молодіжних ініціатив, просування в суспільстві цілей сталого розвитку.

Молодим бібліотекарям області віком до 35 років та стажем бібліотечної роботи до 5 років пропонувалось представити на розгляд журі креативну громадську ініціативу із залученням молоді міста та направленої на сприяння реалізації 17 цілей сталого розвитку, затверджених ООН та до яких в 2016 році приєдналась Україна.

Місто Лисичанськ на конкурсі представила бібліотекар бібліотеки-філії № 3 (КЗ «Лисичанська ЦБС») Катерина Волошина зі своїм проектом «Be healthy, wealthy and wise», що популяризує здоровий спосіб життя.

За підсумками І етапу конкурсу журі відзначило проект Катерини найкращим з усіх поданих та вирішило надати фінансову підтримку на розвиток її ініціативи.

Бажаємо Катерині успіхів та перемоги у ІІ етапі конкурсу!

Відділ культури Лисичанської міської ради