Палац культури ім. В.М. Сосюри влаштував для дітей ігрову програму "Літо зі Свинкою Пеппою"

OLYMPUS DIGITAL CAMERAЗараз на дворі довгоочікувані для всіх дітей канікули. У цей час особливо важливо правильно організувати змістовне дозвілля дітей, навчити їх проводити вільний час цікаво, безпечно та з користю. 12 липня на площі палацу культури ім. В.М. Сосюри для дітей мікрорайону пройшла ігрова програма «Літо зі Свинкою Пеппою».

Головний персонаж Свинка Пеппа запросилаOLYMPUS DIGITAL CAMERA всіх дітлахів в гості до своєї домівки, щоб пограти в улюблені ігри її сім’ї: «Прижки по калюжам», «Паравозик дідуся», «Піймай полуницю», «Знайди Тедді».

Свою спритність учасники показали в естафетах та конкурсах. Також Свинка Пеппа звернула увагу всіх присутніх на проблеми екології: учасники ігрової програми мали змогу розповісти, як вони бережуть природу та скласти OLYMPUS DIGITAL CAMERA         великий пазл «Планета Земля». На ігровій програмі панувала святкова та весела атмосфера. Море посмішок, сміху і гарного настрою для любителів ігор, естафет та забав. По закінченню ігрової програми всі присутні з задоволенням робили селфі зі Свинкою Пеппою.

Відділ культури Лисичанської міської ради