Вітаємо Валерію Ратушну з перемогою в Міжнародному фестивалі східного танцю "Восточная нимфа - 2017"

З 1 по 2 липня у м. Кирилівка Запорожської області відбувся Міжнародний фестиваль східного танцю «Восточная нимфа-2017». У фестивалі взяли участь колективи і сольні виконавці з різних міст: Каховки, Дніпра, Мілітополя, Лисичанська, Краматорська, Вінниці, Запоріжжя, Мирноградська, Покровська та інших. Наше місто представляла солістка зразкової студії східного танцю «Атлантіс» Валерія Ратушна.

У день відкриття фестивалю розпочалося справжнє шоу, переповнене фарбами, емоціями і музикою. Глядачі побачили не просто танці, а справжні міні-спектаклі зі східних казок. Пластика, грація і витонченість — ось три компоненти, які відрізняли виступи юних танцівниць. Учасниці виконували східні танці самих різних стилів: фьюжн, межансе, шоу белліданс та етнічні композиції. Костюми казкової краси, заворожлива музика, оплески глядачів — усе це доповнювало одне одного в яскравому кругообігу фестивалю.

За результатами змагань наша учасниця виборола 6 призових місць, а саме два І місця, одне ІІ місце та три ІІІ місць, за що була нагороджена медалями і грамотами.

Вітаємо Валерію з цими досягненнями та бажаємо творчих успіхів і нових перемог!

Відділ культури Лисичанської міської ради