Учні Новодружеської дитячої школи мистецтв провели канікули в творчому таборі "Кольорові Гори" на Прикарпатті

З 15 по 25 червня завдяки творчій співпраці Новодружеської школи мистецтв з громадською організацією «ПЯТЕРНЯ» в рамках Всеукраїнської інтеграційної співдружності п`ятеро талановитих учнів відділення образотворчого мистецтва школи мистецтв відпочили в літньому дитячому творчому таборі «Кольорові Гори» на Прикарпатті, в мальовничому селі Нагуєвичі Львівської області, поряд із садибою Івана Франка.

Основною метою проекту є відпочинок та творча навчально-розвиваюча діяльність в найкращих традиціях українського таборування дітей та молоді. В рамках програми відбулися пленери, арт-терапія, уроки школи лідерства та командної гри, цікаві екскурсії, творчі квести, розваги та рухливі забави. З дітьми працювали найкращі професійні художники-педагоги: Наталія Кумановська, Галина Черниш, Марія Рубель, Катежина Кульпа (Польща); керівник та організатор табору, художник, педагог, арт-терапевт — Тетяна Мялковська.

Діти, їх батьки та викладачі щиро вдячні ініціатору організації дитячого відпочинку, меценату та засновнику видавництва «Мантикора» Віктору Вінтоняку та усім співробітникам табору за підтримку, змістовий відпочинок та радість подаровану дітям.

Відділ культури Лисичанської міської ради