"Души серебряные струны"

Під такою назвою 7 лютого у концертній залі Лисичанської дитячої музичної школи № 2 відбувся концерт учнів класу гітари і балалайки, старшого викладача Ігоря Дерев’янко.

На заході були присутні учні музичної школи, батьки, колеги по творчому цеху та любителі народного мистецтва.

Під час заходу учні показали свої улюблені інструменти у різних якостях. Гітара та балалайка лунали на естраді як сольні інструменти та в ансамблях різного складу.

Також у концерті взяли участь колишні учні педагога: студенти Сєвєродонецького обласного музичного училища ім. С.С. Прокоф’єва — Михайло Попович (балалайка) та Михайло Доценко (гітара), викладач Рубіжанської міської дитячої школи мистецтв Дмитро Федоров (гітара) і фіналіст конкурсу «Україна має талант. Другий сезон» Антон Каргатов (балалайка). Вони показали народні інструменти як митці-професіонали і додали яскравих фарб у звучання таких відомих інструментів як гітара та балалайка.

Концерт пройшов при повному аншлагу. Слухачі подякували виконавцям за приємні хвилини спілкування з чудовим світом музики та професійне і якісне звучання улюблених народних інструментів.

Відділ культури Лисичанської міської ради