У Лисичанську відбувся відбір на Чемпіонат України зі східних, циганських, індійських танців, сучасної хореографії, народних танців та хіп-хопу

5 листопада у м. Лисичанську відбувся Чемпіонат Луганської області — відбір до Чемпіонату України зі східних, циганських, індійських танців, сучасної хореографії, народних танців та хіп-хопу. Одним з організаторів заходу виступила керівник зразкової студії східного танцю «Атлантіс» Ірина Гончарова.

Вперше за існування фестивалю він зібрав понад 350 талановитих учасників. На змагання з’їхалися 16 танцювальних колективів з різних міст Луганської області, зокрема з Лисичанська, Рубіжного, Сєвєродонецька, Артемівська, Новопскова, Білолуцька та інших.

Лисичанськ на Чемпіонаті представили зразкова студія східного танцю «Атлантіс» та студія естрадного танцю «Dance star» (керівник Ірина Гончарова) ПК ім. В.М.Сосюри.

Судді відзначили високий рівень підготовки всіх учасників. Зазначимо, що такі змагання створюють умови для творчої реалізації і відкриття шляхів у велике мистецтво всім талановитим виконавцям танцю в Луганській області та далеко за її межами.

За підсумками змагань колективи Лисичанська вибороли 67 призових місця і були нагороджені медалями, дипломами, кубками та солодкими призами.

Колектив зразкової студії східного танцю «Атлантіс» посів 48 — І місць, 15 — ІІ місць та 2 — ІІІ місця, колектив студії естрадного танцю «Dance star» посів 2 І місця.

Відділ культури Лисичанської міської ради