Чарівний світ мистецтва

14 травня на базі Сєвєродонецького обласного музичного училища ім. С.С. Прокоф’єва відбувся Гала-концерт переможців обласних художніх та музичних конкурсів.

В урочистостях взяли участь керівництво області, начальники відділів та управлінь культури міськрад та райдержадміністрацій, директори шкіл естетичного виховання, викладачі та учні. Урочистий захід розпочався в холі виступом оркестру духових інструментів Сєвєродонецької ДМШ № 2, який став переможцем обласного конкурсу оркестрів духових інструментів.

Також до уваги учасників та гостей заходу була представлена виставка творчих робіт переможців обласних художніх конкурсів, яка з успіхом демонструвалась під час проведення Днів Луганщини в місті Києві в межах мистецької акції «Нескорена Луганщина».

Під час урочистостей відбулось нагородження переможців, серед яких учень Лисичанської ДМШ № 2, переможець обласного конкурсу «РИТМ-FEST» (м. Сєвєродонецьк) — Ярослав Баранцев (викладач Олена Фелік), який взяв участь у концертній програмі Гала-концерту. Ярослава нагороджено Арт-кубком «Ніка», а викладача Олену Фелік персональною подякою.

Урочиста церемонія нагородження та Гала-концерт лауреатів «Чарівний світ мистецтва» став підсумком низки обласних оглядів-конкурсів учнів та викладачів шкіл естетичного виховання області та справжнім святом дитячої творчості.

Відділ культури Лисичанської міської ради