Акордеон solo

Під такою назвою 4 травня в концертному залі Лисичанської дитячої музичної школи № 2 відбулося свято акордеона, концерт випускників школи Іллі Балабана та Маргарити Борзенко.

Балабан Ілля навчався грі на акордеоні з 2008 по 2014 рік. У своєму творчому багажі вже має два сольних концерти, неодноразово ставав призером обласного огляду-конкурсу індивідуальної виконавської майстерності учнів ШЕВ та переможцем Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Обдарована молодь-2016».

Борзенко Маргарита випускниця класу акордеона та баяна Лисичанської музичної школи № 2, студентка Харківського національного університету культури та мистецтв ім. І. Котляревського, неодноразова призерка обласного огляду-конкурсу індивідуальної виконавської майстерності учнів ШЕВ у м. Луганськ та м. Сєвєродонецьк.

У виконанні Іллі та Маргарити пролунали твори світової класики та музика сучасних композиторів. Вдячні слухачі бурхливими оплесками щиро сприймали кожен номер концерту.

Наприкінці концерту ведуча побажала музикантам, які знаходяться на початку творчого шляху, подальших звершень, завзятості і наснаги.

Відділ культури Лисичанської міської ради