Учні та викладачі дитячих шкіл мистецтв взяли участь в обласних конкурсах художньої творчості

13 лютого у Сєвєродонецькій художній школі відбулись обласні конкурси художньої творчості з академічного рисунку учнів художніх шкіл і художніх відділень шкіл мистецтв «Срібний олівець» та викладачів художніх шкіл та художніх відділень шкіл мистецтв «Портрет». В конкурсах взяли участь учні художнього відділу Лисичанської ДШМ № 1, Новодружеської ДШМ та викладачі Привільської та Лисичанської шкіл мистецтв.

За результатами конкурсу з академічного рисунку учнів ІІ місце у старшій віковій категорії посіла Дар’я Даниленко (Лисичанська ДШМ № 1, викладач Ольга Агафонова); ІІІ місце у середній віковій категорії — Ксенія Матяш (Лисичанська ДШМ № 1, викладач Ольга Тєлушкіна).

За результатами конкурсу художньої творчості викладачів «Портрет» ІІІ місце в номінації «Декоративно-прикладне мистецтво» у творчої роботи «Чарівна незнайомка» викладача образотворчого мистецтва Привільської ДШМ Юлії Індач та в номінації «Графіка» дипломантом конкурсу стала робота Наталії Мельникової «В очереди за пыльцой» (Лисичанська ДШМ № 1).

Вітаємо переможців.

Відділ культури Лисичанської міської ради