"Райдуга талантів" лисичан у м. Рубіжному

19 вересня майстри декоративно-прикладного мистецтва, учасники клубу «Райдуга талантів» (центральна бібліотека), взяли участь у святкуванні Дня сім’ї у м. Рубіжне.

Майстри представили роботи з вишивки, печворку, бісероплетіння, інтер’єрну ляльку, канзаші, жіночі прикраси з дерева та фотороботи. Особливою увагою користувалась вишивка народного майстра декоративно-прикладного мистецтва Луганщини Тетяни Мєдвєдєвої.

Роботи з техніки печворку були представлені тільки майстрами нашого міста — Оленою Чекригою та Маєю Гнєушевою.

Ляльки, зроблені руками Надії Шконди, Олени Кислякової та Тетяни Немченко дарували радість і посмішки маленьким гостям свята.

Витончені кольє з японського бісеру, браслети, обручки та канзаші представили Тетяна Кизим, Марія Казміна, Інна Антипова, Юлія Титова та Олена Ярошенко.

Роботи Веніаміна Бороздіна, а саме виставку жіночих прикрас з цінних порід дерева, відвідувачі визнали особливою.

Багато глядачів зібрала виставка відомого лисичанського фотохудожника Олега Олесеюка. Він отримав запрошення зробити персональну виставку своїх робіт у міському краєзнавчому музеї.

Лисичанських майстринь-вишивальниць, з клубу «Райдуга талантів», запросили до участі у виставці вишитих ікон, яка відбудеться у м. Рубіжному.

За високу майстерність, збереження і розвиток національних ремесел джерел культурної спадщини всі майстри нашого міста були нагороджені дипломами Рубіжанської міської ради.

Відділ культури Лисичанської міської ради