У Лисичанську пройшов традиційний міський фестиваль-конкурс української патріотичної пісні «Озброєні піснею»

Сьогодні, 19 листопада, у відділі у справах, сім’ї, молоді та спорту ВЦА м. Лисичанська відбулось нагородження переможців щорічного традиційного міського фестивалю-конкурсу української патріотичної пісні «Озброєні піснею» (далі — Фестиваль-конкурс).

Цього року Фестиваль-конкурс, присвячений 75-річчю Перемоги у Другій світовій війні проводився дистанційно. Свої знання патріотичних пісень, а також високий рівень вокальної підготовки, акторську майстерність, креативність та різноманітність жанрів представили у 17-ти відеокліпах учнівські та студентські колективи віщих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації, професійних ліцеїв та закладів загальної середньої освіти міста.

За підсумками журі переможцями визнано:

І місце — Лисичанський державний гірничо-індустріальний коледж та Лисичанську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 13;

ІІ місце — Привільський професійний ліцей та Лисичанську загальноосвітню школу І-ІІ ступенів № 9;

ІІІ місце — Лисичанський фаховий медичний коледж та Лисичанську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 4.

В номінації «Гран-Прі» переможцями стали Вище професійне училище № 94 та Лисичанська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 8.

Команди-переможці нагороджені грамотами та подарунками від відділу у справах сім’ї, молоді та спорту ВЦА м. Лисичанська.

Відділ у справах сім’ї, молоді та спорту ВЦА м. Лисичанська