«Україна - гідна Свободи»

Під такою назвою, сьогодні, 21 листопада, в Лисичанському міському краєзнавчому музеї відбувся тематичний захід до Дня Гідності та Свободи, в якому взяли участь заступник міського голови Ігор Ганьшин та керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Лисичанської міської ради Олександр Савченко, начальники відділів культури та у справах сім’ї, молоді та спорту Лисичанської міської ради Людмила Ткаченко та Ніна Нецвєт, студенти Лисичанського державного гірничо-індустріального коледжу та Привільського професійного ліцею, громадськість.

У рамках заходу були згадані сумні події та доленосні моменти Помаранчевої революції та Революції Гідності, лунали тематичні вокальні композиції у виконанні солістів Палаців культури міста, хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх, хто віддав своє життя за прагнення та ідеї.

Керуючий справами Олександр Савченко з нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи закликав шанувати історію власної країни та особливо ті моменти, коли Україні довелося відстоювати свою державність, засвоїти з минулого важливі уроки та, незважаючи на складнощі, пам’ятати про толерантність і дипломатію.

Звертаючись до молоді, Олександр Олександрович наголосив, що мир і єдність мають бути запорукою успішного завтра та досягнення величної мети — побудови економічно й духовно багатої, вільної України. А це можливо лише за умови згуртованості дій та взаємної поваги один до одного.

На завершення тематичного заходу всі присутні заспівали Державний гімн України.