Комісія з контролю за реалізацією виконання Міської програми профілактики злочинності на 2018-2020 роки відбулась у Лисичанську

Сьогодні, 15 лютого, в Лисичанській міській раді відбулось чергове засідання комісії з контролю за реалізацією виконання Міської програми профілактики злочинності на 2018-2020 роки. Захід відбувся під головуванням керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Лисичанської міської ради Олександра Савченка.

Під час засідання члени комісії розглянули питання боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів, в тому числі з розповсюдженням через так звані «закладки» з використанням електронних месенджерів, а також проведення відповідних профілактичних заходів з даного приводу серед молоді, зокрема у загальноосвітніх навчальних закладах міст Лисичанськ, Новодружеськ та Привілля. З вищезазначених питань доповіли представники Лисичанського ВП ГУНП, Управління патрульної поліції в Луганській області та відділу освіти Лисичанської міської ради.

Другим було розглянуто питання забезпечення правопорядку та безпеки громадян під час проведення політичних та інших масових заходів, зокрема в період проведення передвиборчої кампанії, а також питання правопорушень, пов’язаних із законністю розміщення матеріалів передвиборчої агітації. Заступник начальника Лисичанського ВП ГУНП в Луганській області Олексій Алексєєв в своїй доповіді відзвітував про виявлення та реєстрацію трьох фактів правопорушень, пов’язаних із розміщенням з порушенням вимог чинного виборчого законодавства друкованих матеріалів передвиборчої агітації.

Окрім того, було розглянуто питання про подальше впровадження єдиного комплексу відеоспостереження за громадськими місцями і вулицями з масовим перебуванням людей та найбільш ускладненою криміногенною обстановкою. З цих питань було прийнято відповідні рішення, які доведені до виконавців.

Відділ мобілізаційної, режимно-секретної роботи та цивільного захисту Лисичанської міської ради