В краєзнавчому музеї нова виставка

11 травня 2010 року у виставковій залі міського краєзнавчого музею м. Лисичанська відбулося урочисте відкриття персональної виставки студента Харківської державної академії дизайну та мистецтв Єгора Дуліна під назвою «Подих кольору».

Як повідомили у відділі культури, Є. Дулін вже вдруге представляє свої роботи в краєзнавчому музеї.

Свою першу художню освіту Єгор здобув закінчивши нашу Лисичанську дитячу художню школу. Саме тут його першим вчителем і наставником був прекрасний педагог, незвичайна людина - Валентин Кирилович Стрельцов, потім Єгор навчався у Луганському коледжі культури і мистецтв.

Подальші чотири роки - у Луганському державному інституті культури і мистецтв на факультеті «Станковий живопис». З 2009 р. Єгор є студентом Харківської державної академії дизайну і мистецтв.

Починаючи з 1999 р. він постійний учасник обласних, всеукраїнських та міжнародних виставок. Творчі роботи Єгора Дуліна експонувалися на багатьох персональних виставках.

Роботи молодого художника знайшли своїх шанувальників в приватних колекціях України, а також за кордоном: у Росії, Польщі, Бельгії, Нідерландах, Австрії та Франції.

На виставці представлено 58 робіт майстра, серед яких основну частку займають пейзажі та натюрморти.