Про чергове засідання виконавчого комітету

СнимокСьогодні, 20 листопада, пройшло чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради, яке очолив переший заступник міського голови Андрій Шальнєв.

Під час засідання були розглянуті питання про облік та розподіл житлової площі, про опіку та піклування.

Також члени виконавчого комітету заслухали та взяли до відома інформацію про створення умов для забезпечення якості освіти у навчально-виховних комплексах м. Лисичанська з якою виступила начальник відділу освіти Тетяна Худоба (детальніше у додатку 1). У зв’язку з тим, що заклади освіти спрямували свою роботу на виконання основної мети, яка лежить в основі діяльності установ, рішення виконавчого комітету було знято з контролю.

Про стан справ на споживчому ринку міста доповів начальник управління економіки Олександр Некрасов (детальніше у додатку 2), який повідомив про систематичну роботу відділу споживчого ринку управління економіки щодо аналізу стану справ, покращення рівня обслуговування населення, цінової політики, запобігання усілякого роду порушень тощо. За підсумками доповіді члени виконавчого комітету взяли вищезазначену інформацію до відома та залишили рішення виконкому на подальшому контролі.

Окрім того, під час засідання члени виконавчого комітету встановили подовжений режим роботи кафе «Піцерія Челентано» та тариф на теплову енергію для бюджетних споживачів, яка надається ТОВ «ДЕМіК», внесли зміни до складу низки міських комісій у зв’язку з кадровими змінами, ухвалили рішення про видалення аварійних дерев, виділили кошти на проведення загальноміських заходів та на придбання подарунків дітям соціально-незахищених категорій тощо.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися детальніше на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Місцеве самоврядування»-«Рішення виконавчого комітету» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».