Анонс культурних та спортивних заходів з 08 по 14 лютого

З 08 по 15 лютого у закладах культури та освіти міста відбудуться заходи щодо святкування Дня вшанування учасників бойових дій на територіях інших держав та 21-річниці виведення військ із Республіки Афганістан.

09 лютого о 12.00 ПК ім. В.І. Леніна запрошує на ювілейний концерт «Зовсім звичайна історія», присвячений 20-річчю танцювального колективу «Улыбка» палацу культури.

З 10 по 12 лютого у спортивній залі Лисичанського гірничого технікуму пройдуть зональні змаганнях з волейболу серед студентів середньо-спеціальних навчальних закладів.

11 лютого о 13.00 у ВПУ № 94 пройде вечір-зустріч «Афганістан болить в моїй душі» для студентів навчального закладу. О 14.00 у міському краєзнавчому музеї відбудеться відкриття виставки майстрів з м. Сєвєродонецьк: подружжя живописців Малахової К.Л. та Малахова А.Я., художника-графіка Б.М. Романова, різьбяра по дереву Бєлєцького А.А.; а також пройде відкриття експозиції, присвяченій Державним символам України та до святкування 300-річчя міста експозиції «Лисичанськ – колиска Донбасу» і двох залів сучасної скульптури подружжя Можаєвих.

13 лютого у Лисичанській міській ДЮСШ проходитимуть обласні ігри серед юнаків та дівчат 1992-93 р.н. з боротьби самбо.

14 лютого у Лисичанській міській ДЮСШ відбудуться юнацькі обласні ігри серед юнаків та дівчат 1992-93 р.н. з боротьби самбо, а о 20-00 ПК ім. В.М. Сосюри запрошує на вечір відпочинку для молоді.

Крім того, 13 лютого команда міста прийматиме участь у зимовому Чемпіонаті області з футболу серед команд першої ліги (м. Алчевськ).