У Лисичанську відбулось засідання постійно діючої комісії для розгляду питань щодо відключення споживачів від систем (мереж) ЦО та ГВП

Минулого четверга, 25 червня, у Лисичанській міській раді відбулось засідання постійно діючої комісії для розгляду питань щодо відключення споживачів від систем (мереж) централізованого опалення (теплопостачання) (ЦО) та постачання гарячої води (ГВП) (далі — Комісія) під головуванням заступника міського голови Андрія Якимчука, утвореної відповідно до наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 26.07.2019 № 169 «Про затвердження Порядку відключення споживачів від систем централізованого опалення та постачання гарячої води».

Після обговорення питань порядку денного Комісія прийняла наступні рішення:

1. Надати дозвіл на влаштування індивідуального опалення у квартирах, які були відключені від мереж централізованого теплопостачання у попередніх роках за наступними адресами: кв. Дружби народів, 28/***, кв. Центральний, 30/***, вул. ім. В.Сосюри, 293/***.

2. На виконання вимог Наказу Мінрегіону України від 26.07.2019 № 169, а саме п.2 р. ІІІ, щодо розміщення інформації на офіційних сайтах про перелік багатоквартирних будинків, у яких не менше ніж половина квартир та нежитлових приміщень відокремлено(відключено) від мереж ЦО та ГВП зобов’язати КП «Лисичанськтепломережа» надати зазначену інформацію до управління з виконання політики Лисичанської міської ради в галузі житлово-комунального господарства та розмістити її на веб-сайті підприємства. Термін виконання до 01.07.2020.

За матеріалами управління з виконання політики Лисичанської міської ради в галузі ЖКГ