До міської ради протягом тижня надійшло 77 звернень громадян

З 10 по 16 липня до Лисичанської міської ради надійшло 77 звернень громадян. На адресу вищих органів влади звернень не надходило.

Найбільш актуальними у зверненнях містян залишаються питання водопостачання та водовідведення: відновлення послуг централізованого водопостачання, забезпечення якісного надання послуг, чистки каналізаційного колодязю на прибудинкових територіях, усунення течії та проведення ремонту каналізаційної системи.

Окрім того, у своїх зверненнях лисичани порушували питання комунального господарства, теплопостачання, соціального захисту населення та охорони здоров’я.

Також тематика звернень стосувалася питання ремонту покрівлі, відновлення функціонування ліфтів, надання матеріальної допомоги на лікування, виплата державної соціальної допомоги, отримання адресної допомоги ВПО, допомога у безкоштовному або частково безкоштовному лікуванні тощо.

Серед інших звернень містян земельні спори між сусідами, забруднення атмосферного повітря через спалювання сміття на території колишнього заводу ГТВ, порушення перевізниками Закону України про право на пільговий проїзд громадян, забезпечення житлом ВПО, закриття дитячого садочку «Струмочок» у Новодружеську.

Усі звернення взяті на контроль і передані до відповідних служб і відділів для виконання. Порушень термінів розгляду звернень громадян немає, всі відповіді надаються вчасно.

За інформацією відділу по роботі з листами та зверненнями громадян Лисичанської міської ради.