Протягом тижня до Лисичанської міської ради надійшло 97 звернень громадян

Протягом тижня, з 19 по 25 червня, до Лисичанської міської ради надійшло 97 звернень громадян. На адресу вищих органів влади надійшло 1 звернення.

Найбільш актуальними у зверненнях громадян залишаються питання водопостачання та водовідведення: відновлення водопостачання, ліквідація поривів водопроводу, ремонту роботи мережі водопостачання.

Продовжують надходити звернення громадян із питань ремонту покрівель та фундаментів будинків, відновлення роботи ліфтів, покосу трави та обрізки дерев; налагодження якісного надання послуг з електропостачання, а також відключення квартир від централізованого опалення, спірні питання по оплаті теплопостачання та газопостачання.

Тематика звернень порушувала також питання соціального захисту населення, а саме: призначення житлової субсидії на неопалювальний період, надання матеріальної допомоги на лікування (8 звернень), виплати заборгованості по заробітній платі за 2017-2018 роки на КП «Електроавтотранс», виплати щорічної грошової допомоги ветеранам війни тощо.

Окрім того, лисичани у своїх зверненнях порушили питання охорони здоров’я, законності будівництва продуктового магазину, отримання архівних довідок, забезпечення соціальним житлом внутрішньо переміщених осіб тощо.

Всі звернення взяті на контроль і передані до відповідних служб і відділів для виконання. Порушень термінів розгляду звернень громадян немає, всі відповіді надаються вчасно.

За інформацією відділу по роботі з листами та зверненнями громадян Лисичанської міської ради