До Лисичанської міської ради надійшло 313 звернень громадян

З 9 по 18 червня до Лисичанської міської ради надійшло 313 звернень громадян, з них близько 200 — на Урядову «гарячу лінію» з питань відсутності водопостачання. На адресу вищих органів влади надійшло 1 звернення.

Найбільш актуальними у зверненнях громадян залишаються питання ремонту покрівель та фундаментів будинків, вивозу сміття, проведення ремонтних робіт асфальтового покриття на тротуарах та прибудинкових територіях, проведення вуличного освітлення, покосу трави та обрізки дерев.

Продовжують надходити звернення громадян із питань водопостачання та водовідведення: відновлення водопостачання, ліквідація поривів водопроводу, ремонту роботи мережі водопостачання; налагодження якісного надання послуг з електропостачання, а також виникають спірні питання з оплати теплопостачання та газопостачання.

Тематика звернень порушувала питання соціального захисту населення, а саме: надання матеріальної допомоги на лікування (14 звернень), відновлення виплати субсидії на літній період, забезпечення засобами реабілітації інваліда дитинства, виплати грошової допомоги по догляду за особами з інвалідністю та особами похилого віку, переоформлення та виплата ДСД одиноким матерям з квітня 2020 року тощо.

Окрім того, лисичани у своїх зверненнях порушили питання водійської етики при здійсненні пасажироперевезення, освіти та виховання, охорони здоров’я тощо.

Всі звернення взяті на контроль і передані до відповідних служб і відділів для виконання. Порушень термінів розгляду звернень громадян немає, всі відповіді надаються вчасно.

За інформацією відділу по роботі з листами та зверненнями громадян Лисичанської міської ради