За останній тиждень до Лисичанської міської ради надійшло 60 звернень громадян

З 21 по 27 лютого до Лисичанської міської ради надійшло 60 звернень громадян, із яких: 12 — письмових, 4- під час особистих прийомів, 44 — дзвінки до Урядової гарячої лінії. На адресу вищих органів влади надійшло 1 звернення.

На сьогоднішній день найбільш актуальними у письмових та усних зверненнях громадян залишаються питання ремонту системи водовідведення (каналізації), усунення поривів водоводу та відновлення водопостачання, вирішенню низки питань житлово-комунального господарства та усунення наслідків буревію — відновлення електропостачання.

Також тематика усних та письмових звернень порушувала питання забезпечення центральної міської лікарні лікарем-профпатологом та соціального захисту населення: надання матеріальної допомоги на лікування, отримання різних видів державної допомоги, отримання посвідчень, оформлення субсидії на послугу транспортування газу, забезпечення новим інвалідним візком тощо.

Всі звернення взяті на контроль і передані до відповідних служб і відділів для виконання. Порушень термінів розгляду звернень громадян немає, всі відповіді надаються вчасно.

Окрім того, на сайті Єдиної системи електронних петицій триває збір підписів громадян з актуальних для міста питань.

За інформацією відділу по роботі з листами та зверненнями громадян Лисичанської міської ради