«Арлекін» відсвяткував 15-річчя

Першого травня у Палаці культури ім. В.І. Леніна відбулася святкова програма, присвячена 15-річчю зразкової дитячої театральної студії «Арлекін» (керівник Ірина Кабанова). Про це повідомляє відділ культури Лисичанської міської ради. Свято розпочалося з яскравої ходи творчого колективу від ЗОШ № 12 до Палацу культури, біля якого учасники студії разом із самодіяльним автором Віктором Власовим представили глядачам ювілейну концертну програму. Після її закінчення усіх глядачів було запрошено на виставу «Любов з першого погляду», яка отримала Гран-прі на Міжнародному фестивалі театрального мистецтва у місті Євпаторії.

clip_image004 У цей день усі друзі творчого колективу мали можливість привітати юних акторів студії «Арлекін» та його керівників з ювілейним днем народження. Слова привітання та поздоровлення висловили й заступник міського голови Володимир Марченко та начальник відділу культури Людмила Ткаченко, які вручили грамоти найактивнішим учасникам театральної студії. А її керівнику та режисеру - за багаторічну плідну працю по популяризації театрального мистецтва, велику роботу по вихованню підростаючого покоління. Приєдналися до поздоровлень творчого колективу і гості з Луганська та Харкова, працівники закладів культури міста.

Для всіх гостей свята у фойє Палацу культури ім. В.І. Леніна працювала виставка з нагородами і фотовиставка зразкової дитячої театральної студії «Арлекін».