Подяка від бібліотеки для дітей № 1

Лисичанська бібліотека для дітей № 1 КЗ «Лисичанська ЦБС» висловлює щиру подяку Лисичанському міському голові Сергію Шиліну, народному депутату України Сергію Дунаєву, депутатам Лисичанської міської ради від опозиційного блоку, начальнику відділу культури Людмилі Ткаченко за вирішення питання заміни старих комп’ютерів на нові та теплі слова вдячності за нашу роботу, начальнику житлово-експлуатаційної контори № 1 Людмилі Погорєловій за відремонтовані сходинки, адміністрації шкіл № 9 та № 14, вчителям, батькам та дітям за плідну співпрацю та підтримку та такі чудові подарунки.

Дуже приємно було напередодні Всеукраїнського дня бібліотек та 70-річчя нашої бібліотеки отримати теплі слова привітання від друзів з усієї України: Оксани Білозір, Костянтина Грубича, Олександра Дерманського, Марини Павленко, видавництва журналу «Малятко», редакції журналу «Бористен», видавництва «Старого Лева», посольства Великобританії та багатьох інших наших друзів.

Сподіваємося на подальшу тісну співпрацю у справі виховання молодого покоління. Бажаємо всім міцного здоров’я, благополуччя, нових трудових успіхів.

Лисичанська бібліотека для дітей № 1 КЗ «Лисичанська ЦБС»