У Лисичанську підписали меморандум про роботу інформаційно-консультаційного пункту ГУ Держпраці

Сьогодні, 12 червня в приміщенні Центру надання адміністративних послуг у м. Лисичанську відбулася зустріч між Лисичанським міським головою Сергієм Шиліним та начальником Головного управління Держпраці у Луганській області В’ячеславом Міленіним.

У заході також взяли участь перший заступник міського голови Андрій Шальнєв, начальник відділу адміністративних послуг, керівник ЦНАП Олена Литвинюк, начальник відділу експертної роботи, ринкового нагляду та надання адміністративних послуг Олександр Землянський.

Результатом зустрічі стало підписання Угоди про співпрацю між Лисичанською міською радою та Головним управлінням Держпраці у Луганській області щодо створення консультаційного пункту для надання консультацій з адміністративних послуг Головного управління Держпраці у Луганській області.

Інформаційно-консультаційний пункт працюватиме в приміщенні ЦНАП щосереди з 13.00 до 15.00 задля забезпечення доступності та якості надання послуг Головного управління Держпраці у Луганській області, ефективного обслуговування суб’єктів звернення.