Анонс культурних та спортивних заходів з 05 по 11 жовтня

5 жовтня об 11.00 у дитячій бібліотеці № 1 розпочнеться день періодики «Усім про все».

6 жовтня об 11.15 Привільська дитяча школа мистецтв (ДШМ) запрошує на концерт-бесіду «Подорож в країну музичних інструментів» у межах тижня мистецтв, о 13.15 працівники ПК ім. В.І.Леніна запрошують на вечір відпочинку «Чарівний світ музики», присвячений Міжнародному дню музики (на базі ЗОШ № 2). О 14.00 відбудеться літературний вечір «Дозволь мені, мій вечоровий світ, упасти зерном в рідній стороні», присвячений В.Стусу, на базі ВПУ № 94 (ПК ім. В.М.Сосюри). Також, цього дня пройде відкриття книжкової виставки «Козацтво на Україні» у бібліотеці-філії № 6.

7 жовтня об 11.30 та о 13.00 у Привільській ДШМ пройдуть концерти-бесіди «Подорож в країну музичних інструментів» у межах тижня мистецтв.

8 жовтня о 12.00 у бібліотеці-філії № 3 відбудеться інформаційна мозаїка «Іван Мазепа – людина та історичний діяч». У цей же день, відкриється виставка-екскурсія «Козацька слава в серцях у нас» у центральній бібліотеці.

9 жовтня у ДЮСШ пройде турнір з греко-римської боротьби пам’яті воїна-інтернаціоналіста, Героя - пожежника Сергія Карасьова.

11 жовтня у бібліотеці-філії № 2 відбудеться відкриття тематичної полиці «Поет із серцем у руках» до 100-річчя з дня народження Богдана-Ігоря Антонича.

Крім того, 7 та 8 жовтня команда м. Лисичанська прийме участь у Чемпіонаті Луганської області з легкої гімнастики (м. Сєвєродонецьк), а 11 жовтня міська команда - у Першості області з футболу серед юнаків (м. Рубіжне).