Анонс культурних та спортивних заходів на 29 листопада-5 грудня

anonsУ вівторок, 30 листопада, об 11:00 у Центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді розпочнеться конкурс буклетів у рамках Всеукраїнської Акції «16 днів проти насилля».

1 грудня міські молодіжні трудові загони «Милосердя» та «Дивосвіт» прийматимуть участь у обласному фестивалі молодіжних трудових загонів (м. Луганськ). Того ж дня у територіальному центрі соціального обслуговування розпочне роботу виставка творчих робіт інвалідів міста, присвячена до Міжнародного дня інвалідів та Міжнародного дня волонтера. Виставка триватиме до 10 грудня.

У п’ятницю, 3 грудня, об 11:00 заплановано провести святкові заходи «Улыбкою гасим недуг» з врученням подарунків у територіальному центрі соціального обслуговування, присвячених до Міжнародного дня інвалідів. Того ж дня о 13:00 у товаристві інвалідів «Джерело» можна буде переглянути концертну програму до Міжнародного дня інваліда учасників художньої самодіяльності ПК ім. В.І. Леніна «З любов’ю у серці». А ще у п’ятницю о 13:00 розпочнуться міські заходи для дітей з обмеженими фізичними можливостями, присвячених до Міжнародного дня інваліда. Місце проведення заходів - Лисичанська музична школа № 2.

4 грудня об 11:00 розпочнеться концерт учнів та викладачів Лисичанської ДШМ №1 для членів товариства інвалідів «Джерело» у межах програми соціального захисту та реабілітації осіб з обмеженими фізичними можливостями. Того ж дня у сєверодонецькому БК «Хіміків» о 15:00 даватимуть концерт творчі колективи лисичанського ПК ім. В.І. Леніна.

Окрім того 3-5 грудня міська команда прийме участь у Кубку Луганської області з бадмінтону (спортивна зала ЗОШ № 13). А 4-5 грудня наші спортсмени змагатимуться на Чемпіонаті Луганської області з карате-до у Лисичанській МДЮСШ.