Анонс культурних та спортивних заходів з 1 по 7 червня

1 червня об 11.00 розпочнуться дитячі свята: на площі біля ЦПРШМ - «Планета дитинства», у сквері ДК ім. В.І.Леніна - «Нехай завжди посміхаються діти», біля ДК ім. В.М.Сосюри - «Дитинство – різнокольорова країна». О 16.00 ДК ім. В.І.Леніна запрошує на регіональний класифікаційний турнір зі спортивних та бальних танців «Восходящая звездочка - 2009» за участю представників мм. Лисичанськ, Сєвєродонецьк, Сватове.

З 1 по 04 червня на стадіоні «Шахтар» проходитиме Першість ДЮСШ м. Лисичанська з футболу серед навчальних груп 1997-1998 р.н., присвячена Дню захисту дітей.

2 червня о 17.00 на площі біля ПК ім. В.М.Сосюри відбудеться концерт «Моя Луганщина».

3 червня об 11.00 у місті пройдуть дитячі свята до Дня області «Сонце дитинства» - у парку біля ПК ім. В.М.Сосюри та «Луганщина – ми твої діти» - у парку ПК ім. В.І.Леніна.

4 червня у бібліотеці-філії № 3 відкриється виставка «350 років Конотопській битві».

5 червня об 11.30 у бібліотеці-філії № 10 розпочнеться турнір знавців природи «Екологічний турнір»

6 червня о 12.00 центральна бібліотека запрошує на літературно-музичну композицію «Літописні джерела Луганщини» до Дня області. Цього ж дня у бібліотеці-філії № 5 відкриється тематична полиця «Лисичанськ. Люди. Події. Роки»

7 червня о 18.00 у парку ПК ім. В.І. Леніна відбудеться фольклорне свято «Трійця» у межах міського фестивалю концертно-розважальних програм «Зірки літніх ночей».

Крім того, з 31 травня по 2 червня команда м. Лисичанська прийме участь у Відкритому Чемпіонаті міста з акробатичного рок-н-ролу (м. Севастополь).

1 червня творчі колективи міста братимуть участь в обласному святі до Міжнародного дня захисту дітей (м. Луганськ).

1 та 2 червня команда з греко-римської боротьби нашого міста прийме участь у Відкритому турнірі, присвяченому Дню захисту дітей (м. Красний Луч).