Анатолій Алєксєєнко - Заслужений працівник культури України відзначив своє 70-річчя

У минулі вихідні в приміщенні Лисичанського міського краєзнавчого музею відбувся творчий вечір багатогранно обдарованої людини – заслуженого працівника культури України, поета, композитора і співака Анатолія Алєксєєнко, присвячений 70-річчю з дня його народження.

Привітати ювіляра зі святом зібралось багато шанувальників. Щирі привітання з ювілеєм Анатолій Андрійович отримав від начальника відділу культури Лисичанської міської ради Людмили Ткаченко, яка від імені виконкому міськради нагородила Анатолія Андрійовича Почесною грамотою за значний особистий внесок у розвиток поетичної творчості та музичного мистецтва, активну багаторічну участь в культурному житті міста. З поздоровленнями до ювіляра звернувся і депутат Лисичанської міськради, директор краєзнавчого музею Петро Блідченко. Також, цього дня лунали поздоровлення від народної хорової капели ім.. Є. Мануйлова, народного чоловічого вокального ансамблю «Обрій», солістом яких є А. Алєксєєнко, творчих самодіяльних колективів міста та місцевих поетів.

Оригінальний подарунок Анатолію Андрійовичу зробила майстриня декоративно-прикладного мистецтва нашого міста Наталія Абрагам, яка вишила рушник зі словами одного із віршів поета.

Вдячні шанувальники таланту ювіляра щиро вітали його з присудженням звання «Заслуженого працівника культури України» та бажали творчого натхнення та нових успіхів. Протягом вечора лунали музика та пісні, звучали вірші. Атмосфера заходу була пронизана любов’ю до чарівного світу поезії і музики.