У Лисичанську відбулось чергове засідання виконавчого комітету

Вчора, 17 вересня, пройшло чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради під головуванням міського голови Сергія Шиліна

Під час засідання було розглянуто та затверджено рішення про облік та розподіл житлової площі, про опіку та піклування.

Заслухавши інформацію начальника управління з виконання політики Лисичанської міської ради в галузі ЖКГ Віталія Саханя про виконання заходів з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства, соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 років у м. Лисичанську (додаток 1), члени виконавчого комітету взяли її до відома та вирішили доручити виконавчим органам вжити заходів з забезпечення своєчасної підготовки об’єктів теплопостачання, водопостачання та водовідведення, житлового фонду та соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період.

Про хід виконання міської Програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2017-2021 роки (далі — Програма) доповіла начальник відділу у справах сім’ї, молоді та спорту Ніна Нецвєт (детальніше у додатку 2). Інформацію було взято до відома та запропоновано винести на розгляд чергової сесії міської ради, а виконавцям Програми — забезпечити виконання заходів Програми та звітувати щопівроку.

Члени виконкому погодили та винесли на розгляд чергової сесії Програму оснащення вводів багатоквартирних житлових будинків міст Лисичанська, Новодружеська, Привілля вузлами комерційного обліку води на 2020-2021 роки. Підтримали рішення про забезпечення безперебійної роботи автотранспорту та боротьби зі сніговими заметами та ожеледицею протягом осінньо-зимового періоду 2019-2020 років; про надання обмеженого доступу до електронної адресної картотеки; про видалення аварійних дерев; про виплату заохочень головам будинкових комісій та керівникам вуличних комітетів та про встановлення зупинок громадського транспорту.

Також внесли змін до Програми із підготовки та проведення загальноміських культурно-мистецьких заходів на 2019 рік та виділили коштів на участь у відкритому обласному етнофестивалі «Стежками Лемківщини», затвердили рішення про надання одноразової матеріальної допомоги мешканцям міст Лисичанська, Новодружеська, Привілля.

Окрім того, на засіданні виконкому було затверджено список громадян, яким надається одноразова грошова допомога на придбання котлів індивідуального опалення, вартість капітального ремонту житлової квартири особи з інвалідністю, накладені адміністративні стягнення тощо.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися детальніше на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Місцеве самоврядування»-«Рішення виконавчого комітету» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».

Вложения:
Скачать этот файл (Dodatok_1.doc)Dodatok_1.doc[Про виконання заходів з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства, соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовий період 2019 – 2020 років у м.Лисичанськ]
Скачать этот файл (Dodatok_2.doc)Dodatok_2.doc[Про хід виконання міської Програми оздоровлення та відпочинку дітей на 2017-2021 роки» за 2019 рік]