Сергій Шилін отримав подяку за співпрацю від Міжнародної організації Mercy Corps

Сьогодні, 10 квітня, міський голова Сергій Шилін та керуючий справами Олександр Савченко зустрілися з представниками міжнародної гуманітарної організації Mercy Corps, що виконує проект міжнародної технічної допомоги Агентства США з міжнародного розвитку USAID з надання допомоги населенню, що постраждало внаслідок конфлікту на сході України.

За плідну співпрацю протягом двох років та всебічну підтримку в реалізації гуманітарних програм Mercy Corps Сергію Івановичу було вручено Подяку міжнародної гуманітарної організації. IMG_6033

Зазначимо, що за дворічний період співпраці в місті Лисичанську: 1082 сім’ї отримали грошову допомогу внутрішньо переміщеним особам, 66 грантів надано підприємцям на розвиток власної бізнес-ідеї, 117 родинам надано непродовольчу допомогу, Лисичанський центр позашкільної роботи зі школярами та молоддю отримав спортивне обладнання та матеріали для творчості, для Центру науково-технічної творчості учнівської молоді були закуплені та доставлені матеріали для творчості та ручної праці, музичне обладнання.

Також на зустрічі були обговорені питання подальшої співпраці. Сергій Шилін запропонував представникам Mercy Corps молодіжний напрямок роботи. Ця ідея була підтримана та буде розглянута керівництвом організації.