Про роботу міської ради опіки та піклування у справах повнолітній недієздатних або обмежено дієздатних осіб та осіб, які потребують постійного стороннього догляду

Вчора, 11 квітня, в Лисичанській міській раді відбулося засідання міської ради опіки та піклування у справах повнолітній недієздатних або обмежено дієздатних осіб та осіб, які потребують постійного стороннього догляду, під головуванням заступника міського голови Максима Головньова, а також за участі членів опікунської ради — представників виконавчих органів міської ради, закладів охорони здоров’я, соціального захисту населення.

Розглянувши надані документи, взявши до уваги обставини, що склалися в родині, інформацію головного лікаря Лисичанської обласної психіатричної лікарні щодо стану психічного здоров’я, опікунською радою прийняте рішення про клопотання перед Департаментом соціального захисту населення Луганської облдержадміністрації щодо влаштування трьох недієздатних осіб до психоневрологічного інтернату.

Нагадуємо, що рішенням виконавчого комітету Лисичанської міської ради від 07.04.2015 № 97 управління праці та соціального захисту населення визначено органом, на який покладено безпосереднє ведення справ щодо опіки та піклування над повнолітніми недієздатними особами та особами, дієздатність яких обмежена. УПСЗН знаходиться за адресою: м. Лисичанськ, вул. Малиновського, 22а, телефони (06451) 72857, 73551. Графік роботи: з понеділка по четвер з 8.00 до 17.00, п’ятниця з 8.00 до 16.00, перерва з 12.00 до 12.48.

Управління праці та соціального захисту населення Лисичанської міської ради