До відома підприємців!

З метою вироблення шляхів для розв’язання гострих проблем за різними напрямками функціонування бізнесу, які потребують невідкладного нормативного урегулювання, Держкомпідприємництвом України розроблено Карту антикризових заходів щодо розвитку підприємництва   (далі - Карта), яка потребує доповнення представниками бізнесу з усіх регіонів, які реально працюють у певній сфері господарювання.
Карту розміщено на головній сторінці сайту Комітету: www.dkrp.gov.ua/ Інформація щодо доповнення Карти розміщена на сайті Головного управління економіки облдержадміністрації www.ekonomy.log.gov.ua
Запрошуємо усіх підприємців взяти участь у доповненні Карти, надсилаючи відповідні пропозиції до виконавчого комітету Лисичанської міської ради (відділ з ринкових відносин: 93100 м. Лисичанськ, вул. Комсомольська, 10 або Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. ) та до Представництва Держкомпідприємництва України у Луганській області (поштою на адресу: 91019 м. Луганськ, вул. Кірова, 30 та на електронну адресу: Этот адрес электронной почты защищен от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра. )

 

Представництво Державного комітету України
з питань регуляторної політики та підприємництва
у Луганській області