«Почуйте всі!»

Вже традиційно стало щорічне проведення Всеукраїнським благодійним фондом «Від серця до серця» акції «Почуйте всі» щодо милосердної місії допомоги дітям з вадами зору.
Шкільні волонтерські загони, волонтери-студенти, молодь міста Лисичанська не залишаються байдужими до пропаганди здорового способу життя, до проблем лікування, підтримки дітей з вадами зору. З великим бажанням з 04 по 10 травня підтримаємо суспільний збір коштів на закупівлю медичного обладнання до обласної дитячої лікарні. Це дасть можливість надати безкоштовні послуги медичного, кваліфікованого обстеження проблем зору дітей міста та районів Луганської області.
На міському рівні акція проходить за участю відділів освіти, у справах сім'ї та молоді, управління охорони здоров'я Лисичанської міської ради, Лисичанського Державного медичного училища. Організатором та координатором акції є міська дитяча організація «Доля» ЛОДГО «Лугарі» Центру позашкільної роботи зі школярами та молоддю.
Ксенія Хайрулліна, керівник міської дитячої організації «Доля», виражає щирі сподівання на те, що спільними зусиллями ми візьмемо участь у акції 2009 р. та зможемо додати до скарбнички «Лугарів», спів організаторів акції ще одну неймовірно корисну справу.