У Лисичанську відбулось чергове засідання виконавчого комітету

Здание исполкома 2016Сьогодні, 19 червня, відбулось чергове засідання виконавчого комітету Лисичанської міської ради, яке очолив міський голова Сергій Шилін.

Під час засідання були розглянуті питання про будівництво та архітектуру, про облік та розподіл житлової площі і про опіку та піклування.

Під час засідання члени виконавчого комітету заслухали та затвердили заходи з підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та соціальної сфери м. Лисичанська до роботи в осінньо-зимовий період 2018-1019 років, про які доповів начальник управління з виконання політики Лисичанської міської ради в галузі ЖКГ Віталій Сахань; заслухали, взяли до відома інформацію начальника УПСЗН Лисичанської міської ради Олени Єздакової про хід реалізації програми житлових субсидій в опалювальний період 2017-2018 років.

Також під час засідання члени виконавчого комітету ухвалили рішення про організацію проведення громадських робіт у 2018 році, про створення міської комісії з розгляду заяв деяких категорій осіб про виплату грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення, внесли зміни до Положення про міську комісію з призначення всіх видів державної соціальної допомоги та її складу.

Окрім того, у зв’язку із кадровими змінами внесли зміни до складу міської комісії з питань призначення (відновлення) соціальних виплат ВПО, місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, комісії з контролю за реалізацією виконання «Міської програми профілактики злочинності на 2018-2020 роки» та міської спостережної комісії; виділили кошти на проведення святкових та культурно-освітніх заходів, присвячених Дню молоді та Дню Конституції України, прийняли рішення про надання матеріальної допомоги тощо.

З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися детальніше на офіційному сайті Лисичанської міської ради в розділі «Органи влади» в термін, передбачений Законом України «Про доступ до публічної інформації».