Анонс культурних та спортивних заходів з 30 листопада по 06 грудня

30 листопада об 11.00 відбудеться концерт учасників художньої самодіяльності ПК ім. В.І.Леніна, присвячений Міжнародному Дню інваліда, у центрі тимчасового перебування людей похилого віку. Також протягом тижня проходитиме декадник боротьби зі СНІДом.
1 грудня пройде відкриття виставки робіт учнів Привільської дитячої школи мистецтв «За здоровий спосіб життя» у ЗОШ №№ 7, 29 та 32.
2 грудня о 15.00 розпочнеться концерт учасників художньої самодіяльності ПК ім. В.М.Сосюри «Милосердя душі» до Міжнародного Дня інваліда у будинку тимчасового перебування людей похилого віку.
3 грудня о 14.00 у дитячій музичній школі № 2 відбудеться концерт для дітей-інвалідів шкіл м. Лисичанська до Міжнародного Дня інваліда.
4 грудня о 14.00 ПК ім. В.М.Сосюри запрошує на святкову програму «У колі друзів ми зустрічаємо ювілей», присвячену 55-річчю ПК ім. В.М.Сосюри.
5 грудня о 10.00 у товаристві інвалідів «Джерело» розпочнеться концерт учнів та викладачів Лисичанської дитячої школи мистецтв № 1 спільно з учасниками художньої самодіяльності ПК ім. В.І. Леніна до Міжнародного Дня інваліда. Цього ж дня, у спортивній залі Лисичанського гірничопромислового ліцею (колишнє ПТУ № 2) розпочнеться Чемпіонат м. Лисичанська з міні-футболу.
Крім того, з 2 по 5 грудня команда м. Лисичанська візьме участь у Чемпіонаті України серед ДЮСШ з пауерліфтингу (м. Коломия). А 5 грудня – у змаганнях з кінного спорту на кубок В. Свидерського (м. Донецьк).